Bouwrijp maken Zevenhont Oost in volle gang

Bouwrijp maken Zevenhont Oost in volle gang

Het bouwrijp maken van de eerste fase bedrijfskavels Zevenhont Oost door BRI Civiele Techniek BV zijn in volle gang !

De verwachting is dat ze rond de bouwvak het meeste zand er in zullen hebben, en eind dit jaar naar verwachting het hele werk klaar is.

Ik ben vanmorgen weer eens even wezen kijken en was een paar weken niet geweest maar dan zie je dat ze echt hard hebben doorgewerkt.. of misschien beter gezegd doorgereden. Want de vrachtwagens van de firma Stoter rijden al weken af en aan geen vijf minuten stilstand ertussen, nou ja behalve in de schaft natuurlijk wel he.

Als ze op de enorme “werkplek” komen met hun vrachtwagens om te lossen staat er altijd wel groot materiaal klaar van de Firma Bloemhof uit Staphorst om het zand weer op de goede plek te krijgen.. en zo komt er steeds meer een beeld van het grote stuk industrie terrein wat daar gaat komen.

Toch ook nog even na de de haven bij Fuite gereden waar altijd weer een enorm vrachtschip ligt met vele tonnen aan zand voor deze hele operatie . Terwijl de vrachtwagens natuurlijk af en aan reden dus best even opletten geblazen , wilde ik altijd al graag eens even “in” het ruim kijken naar al dat zand maar ja… ik te klein en het schip te groot helaas.

Maar ik zag vanmorgen een hoge trap staan , denk een opstap om aan boord te komen ofzo. Nou dat hoefde dus natuurlijk niet van mij, maar op die trap klimmen leek me wel wat om eindelijk eens even “te loeren” .. Vond het wel een eng ding en hoopte niet dat het mis ging en ik een maand te vroeg in de Isala zou belanden. Maar het ging goed en hoop maar dat niemand gezien heeft hoe ik met de camera om mijn nek goed vasthoudend naar boven klom haha

Maar het gaf toch even een mooi beeld van de enorme hoeveelheid zand dat er in dat ruim ligt en waar dan de Firma van Werven de hele dag heen en weer draait met de kraan om het ruim leeg te krijgen en de vrachtwagens vol. En dat gaat al weken aan de gang en gaat ook nog weken duren ..

Hier weer een paar filmpjes en natuurlijk foto’s !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*