Hier wordt je toch verliefd op…

Hier wordt je toch verliefd op…

Hier wordt je toch op slag verliefd op een zwanen koppel met 6 jongen in de Bergingsvijver.

Ik kreeg gisteren een tip ( Petra bedankt) dat ze er zwommen en ben dus vanmorgen meteen maar heen gegaan.

Ze zwommen in het midden van de Bergingsvijver en ik had ze liever dichterbij, en Gijs Leusink zei altijd “je moet geduld hebben met fotograferen” dus ik dacht het is 7.30 uur en ik heb tijd genoeg (en een beetje geduld) dus ik ben op het bankje gaan zitten en gewoon wachten tot ze hun ontbijt ophadden en eindelijk mijn kant op kwamen zwemmen.

En ja het is waar geduld wordt beloond, want daar kwamen ze aan en kon ik ze op de foto zetten, nou ja weer beetje veel foto’s natuurlijk maar je smelt toch als je dit ziet … zo schattig !

Een uur later 8.30 kon ik tevreden naar huis…

Ik hoop dat u er ook van geniet..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*