ARIE VELDMAN IJzervlechter is blij na 47 jaar vandaag met pensioen te kunnen gaan

ARIE VELDMAN IJzervlechter is blij na 47 jaar vandaag met pensioen te kunnen gaan

Het is mooi geweest vind (mijn) Arie..47 jaar ijzervlechter dan heeft hij denk ik evenveel vlechttangen als botten versleten door de jaren heen.

Want wat is er veel gebouwd, bruggen, viaducten, melkfabrieken, lang in Amsterdam geweest torenflats gebouwd, en heel lang bij Ring Groningen, maar ook bij de Nederlandse bank die begonnen een bankbiljettenbedrijf en goudkluis op de voormalige vliegbasis Soesterberg, och te veel om op te noemen en ja als het hoogtepunt van een bouw daar is met een hapje en een drankje tja dan waren hun altijd allang weer weg.

Want de betonmatten daar begint het op iedere bouw mee, dus eigenlijk zonder ijzervlechters ook geen bouw. Maar de laatste jaren werden toch zeker wel zwaarder, maar klagen was er niet bij en ziek zijn kende hij niet..

Hij heeft heel veel jaren met plezier samen gewerkt met zijn zoon Roel , en zeker de laatste vijf jaar waren ze innig aan het carpoolen . Dankzij Roel heb ik de laatste week foto’s gekregen waar Arie ook op staat want hoe ik ook zeurde om een dagje mee te gaan naar de bouw en lekker foto’s kon maken…. nou dat kun je natuurlijk wel vergeten ! Maar nu dus dankzij zoon Roel toch wat foto’s gelukkig !

Van zijn baas kreeg hij nog een mooie cadeau kaart met als tekst “Arie, geniet van je pensioen en bedankt voor inzet. Je hebt het verdiend !! Vriendelijke groet Ibrahim. PS als je je verveelt mag je altijd bellen 😊” ! ( dat laatste ga ik onthouden haha)

Maar nu de laatste maanden gingen wel steeds langer duren en die nare wekker om 5 uur werd een gehaat apparaat.. nog zoveel maanden , nog zoveel weken, nog zoveel dagen… en nu vandaag EINDELIJK MET PENSIOEN

Stilzitten heeft hij nooit gedaan en zal hij ook zeker nu niet doen…maar niks MOET nu meer. Hij heeft ontzettend veel getimmerd en geklust bij huis . De laatste projecten waren de volière voor de mooie vogels, en een prachtige overkapping achter ons huis.

En natuurlijk de volkstuin waar hij altijd met veel plezier heen gaat en ook zeker zal blijven doen, en uiteraard eindelijk tijd om te vissen, we hebben allebei een visvergunning en gaan daar nu eindelijk gebruik van maken.

Een terrasje pakken en lekker de natuur in…

HET GROTE GENIETEN GAAT NU BEGINNEN, EN LIEVE ARIE NIKS MOET ALLES MAG!

En we weten allebei heel goed ” Je grootste rijkdom is je gezondheid “

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*