Bouwproject overkapping is af

Bouwproject overkapping is af

Onze “vliegende” partytent waren we een beetje zat… bij iedere storm hopen dat die bleef ,staan of weer een nieuw dak erop

Dus besloten om maar iets blijvends te zetten.

En dat werd een overkapping , nee niet vast aan het huis ( dat verzakt misschien nog wel weer haha) dus is het gewoon weer een drie bij drie geworden maar van hout. Maar ja die man van mij kan het best zetten , maar al dat gezaag was toch wel even een puntje.

Nou dat werd opgelost toen we bij de Mit Bouw Shop aan de Pr Beatrixstraat gingen kijken, want daar hebben ze “zaagservice” en dat was de oplossing.

We kregen alles netjes thuisbezorgd op maat en zo konden we aan de slag met bouwen. Zoon Christiaan kwam helpen en zo werd het de eerste dag al ongeveer in elkaar gezet !

De zaterdag erop het dak en afwerking en afgelopen week kwamen ze het dakleer erop leggen. En vandaag zaterdag kwam Christiaan weer helpen met het elektrische . Dus verlichting en stopcontacten en heater werden aangelegd , iets waar hij weer goed in is.

De PVC zijkanten hebben we eraan gemaakt echt super gaaf en sterk, het middelste gedeelte met “het raam” kun je helemaal oprollen zodat het helemaal open is . En nu helemaal dicht en de heater aan .. Wat zijn we hier ontzettend blij mee !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*